vote
private server
vote2
topofgames.com
vote3

Metin2 - Private Game Servers, Private Servers, Game Servers, Game Sites, Top 100 Game Sites
vote4

metin2 private server
metin2 private server

vote5
private server

Turnul Demonilor (DT)

In jos

Turnul Demonilor (DT)

Mesaj  C0mY la data de Mier Noi 23, 2011 8:33 pm

Turnul demonilor este prescurat si "DT". Pentru a intra in DT trebuie sa ai minim level-ul 40. Acesta contine 9 etaje, pentru a urca un etaj trebuie sa urmati pasii:

Etajul 1 - Spargeti metinul Tariei (nu este necesar omorarea mobilor din camera). In caz ca vreti sa urcati cu grupa, daca nu ati facut-o de afara, la acest etaj o mai puteti crea, dupa acest etaj NU se mai poate face.

Etajul 2 - Omorati toti mobii din camera. Nu trebuie sa mai ramana nici macar un mob, altfel nu va da mai sus!

Etajul 3 - Omorati toti mobii din camera + Demonul rege fata de etajul 2.

Etajul 4 - Spargeti metinul Diavolului. Dupa spargerea acestuia veti primi o lista de coordonate. Folositi acea lista pentru a depista coordonatele metinul corect(penultima coordonata va duce la metinul corect).

Etajul 5 - Omorati toti demonii din sala. De la a doua aparitie a demonilor, acestia va da o cheie care o veti folosi pentru a deschide cei 5 Stalpi din jurul camerei.

Etajul 6 - Omorati toti demonii din sala, lasand-ul pe Demonul Rege Mandru ultimul! Dupa omorarea Regelui va apare un fierar de armuri/arme/accesorii. La acest fierar va puteti upgrada itemele fara a avea nevoie de materialele de upgrade.

Etajul 7 - Spargeti toate metinele din camera, la urma sa il lasati pe cel din centru! Dupa spargerea acestor metine va apare un alt metin. Va trebui sa spargeti acel metin, iar la acest metin va da un cufar. Luati acel cufar, dati click dreapta pe el, iar jos va arunca o harta. Sunt doua harti, pentru a urca la etajul urmator aveti nevoie de harta "Zin Sa Gui". Nu va speriati daca nu va da repede harta corecta imediat, este posibil sa va dea la al 15 metin sau mai mult! Dupa ce va dat harta corecta o luati de jos si dati click dreapta pe ea!

Etajul 8 - Omorati toti mobii din camera pana va da cheia corecta, "Zin Bong In". Aceasta cheie va cade la monstrii albatri! Dupa ce va dat cheia corecta folositi-o pentru a deschide stalpul din camera!

Etajul 9 - La acest etaj daca vrei puteti omora toti mobii din camera si la sfarsit sa lasati Ingerul cu coasa sau va puteti duce direct la el. La acesta veti primi 3 iteme: Ou Posedat, Lada, Piatra Uda.

ATENTIE!!!
- Pentru a nu avea probleme gen "Timpu a expirat", aveti grija la urmatorele observatii:
1 - Inainte de a urca la etajul superior asigurativa ca sunteti pe cal sau lati trimis inapoi!
2 - La etajul 6 omorati ULTIMUL Regele!
3 - La etajul 6 la fierar NU puteti transforma/upgrada armele/armurile!

Daca urmati toti pasii corect si observatiile nu veti avea probleme in terminarea cu succes a DT-ului!
Am vazut ca mai este un ghid despre DT, dar acesta l-am facut cu cerintele, drupurile acestui server + anumite observatii sa nu se mai vaite ca e BUG in DT!
C0mY
C0mY
Admin

Mesaje : 57
Data de inscriere : 25/07/2010
Varsta : 23
Localizare : Secret

Vezi profilul utilizatorului http://yanghackv324.yolasite.com/

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum